Het boek ‘Van blad zingen’ is te bestellen bij Music Shop Europe.
Bestelnummer HU 4334-401
ISBN 9789043135429
80 blz.
€ 14,95

Over de auteur

Tijs Krammer studeerde lichte muziek zang bij Edwin Rutten aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens koordirectie bij Jos van Veldhoven aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij maakte van 2001 tot 2004 deel uit van de a capella-popgroep Montezuma’s Revenge. Hij is dirigent de vocal group voor scholieren The Jump en het wereldmuziek-ensemble Pangaea.

Tijs is bij Balk docent van de tweejaarlijkse opleiding Dirigent Licht Vocaal en van de arrangeercursus. Hij is docent close harmony aan het Utrechts Conservatorium en bij de Kurt Thomas Cursus. Hij is artistiek leider van de zomercursus Vocal Pop & Jazz Days.

Tijs arrangeert voor diverse professionele vocale groepen, waaronder Frommermann, Intermezzo, Wishful Singing en The Gents. Zijn arrangementen worden onder andere uitgegeven bij Music Shop Europe.

Andere boeken

Bij Music Shop Europe (voorheen De Haske) zijn nog meer boeken van Tijs verschenen: Meerstemmig inzingen, Een en al oor, Harmonisch inzingen en Ritmische inzingers. Meer informatie daarover kan je vinden op de site www.inzingen.nl.

Bij de uitgeverij Humm Publishing is er van hem een boek verschenen over arrangeren, getiteld Arrangeren voor koor en vocal group. Meer informatie kun je vinden op www.arrangerenvoorkoor.nl. Eind 2018 is Slagtechniek voor koordirigenten verschenen. Meer informatie daarover op www.slagtechniek.nl. Dit boek is verkijgbaar bij www.hummpublishing.nl, bij Bol, bij Music Shop Europe en bij Bladmuziekplus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Privacy